Džulija Roberts: Otkriveni detalji o teškom detinjstvu

Džulija Roberts: Otkriveni detalji o teškom detinjstvu

Autor: | 22/11/2013

0

Detinjstvo Džulije Roberts bilo je izuzetno teško. Njena majka Beti preudala se kada je slavna glumica imala četiri godine, za Majkla Motsa, nasilnika i alkoholičara.
Slavna glumica trenutno promoviše svoj najnoviji film "August: Osage County", u kojem glumi ženu koja se vraća kući da bi sahranila oca i uhvatila se u koštac sa problemima svoje disfunkcionalne porodice. Istovremeno, zvezdu romantičnih komedija "Zgodna žena" i "Ja u ljubav verujem", mogle bi uskoro da sustignu uspomene iz njenog pravog detinjstva, kojih se nerado seća i o kojima nikada ne govori u javnosti. Naime, prema pisanju londonskih tabloida, Mots namerava da napiše memoare, kako bi dao svoju verziju nekadašnjih događaja.
- Iznesene su brojne neistine. Trenutno pišem knjigu o svom životu u kojoj ću ispričati svoje viđene - rekao je u izjavi za "Mejl onlajn" Džulijin očuh, od kog se njena majka u međuvremenu razvela.
Džulijin brat, glumac Erik Roberts, takođe ima loše uspomene na Motsa.
- Mots je bio monstrum. Udaja za njega bila je velika greška moje majke, naročito loša za njenu decu. On me je terorisao, a terorisao je i moje sestre Džuliju i Lisu - kazao je glumac u nedavnom intervjuu.

Izvor: Tanjug

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti