Dru Barimor: Presrećna zbog druge trudnoće

Dru Barimor: Presrećna zbog druge trudnoće

Autor: | 22/11/2013

0

Holivudska glumica Dru Barimor nedavno je otkrila da će ona i njen suprug, umetnički konsultant Vil Kopelmen sledeće godine dobiti drugo dete. Par, koji se venčao u junu prošle godine, pre trinaest meseci dobio je svoju prvu devojčicu Olivu, a poznata majka kao najveću ističe želju za proširenjem porodice jer nisu želeli da njihova kćerka ostane jedinica, već da odrasta u društvu brata ili sestre.
- Kada sam prošli put bila trudna, nisam želela da pričam o tome i nisam dala nijednu izjavu na tu temu iako su mi mnogi tražili - rekla je Barimorova za američki magazin "Pipl" na promociji kozmetičke linije "Flower" čije je zaštitno lice.
- Sada želim da potvrdim da je istina da sam ponovo u drugom stanju. Trudila sam se da to što duže držim u tajnosti - istakla je ona, ne želeći da kaže u kom je mesecu trudnoće, već je samo otkrila da će drugo dete doneti na svet sledeće godine.
Slavna glumica naglasila je da su i ona i njen suprug imali veliku želju da prošire porodicu pošto su dobili kćerku Olivu, tako da su se mnogo obradovali kada su saznali da će im se želja ispuniti.
- Kada sam shvatila da sam ponovo u drugom stanju, bila sam presrećna. To je neverovatan osećaj. Tako je bilo i kada sam prvi put otkrila da sam trudna. Suprug i ja se osećamo blagosloveno zbog toga i jako smo uzbuđeni. Presrećni smo, trudnoća je zaista uvek božji dar i najveća radost - istakla je Dru.
- Suprug i ja smo zaista želeli još jedno dete upravo zbog naše kćerke Olive kako bi dobila brata ili sestru. Na neki način, ovo je naš poklon njoj.
Filmska zvezda je istakla da ne vodi računa o ishrani dok je u drugom stanja i da joj nije bitno da li će se mnogo ugojiti, već se trudi da na sve načine sebi udovolji.
- Jedem sve što mi dođe podruku od kada sam saznala da sam trudna. Posebno uživam u kineskoj hrani, jedem je u ogromnim količinama. Ne vodim računa o kalorijama. Vrlo sam srećna i smatram da sam zdrava i psihički i fizički - istakla je.
Podsećanja radi, Dru Barimor odrasla je u umetničkoj porodici, pa je prvu reklamu snimila već sa jedanaest meseci, dok se na filmskom platnu prvi put pojavila sa pet godina i već tada je započela karijeru. Prerana popularnost, koju je stekla još kao dete, po mnogima je bila razlog da se što pre uda za Vila. Barimorava uglavnom nije uspevala da održi svoje veze i brakove. Ona se prvi put udala već sa devetnaest godina, ali je taj brak trajao manje od dva meseca. Drugi brak usledio je posle sedam godina, ali je i on trajao svega pet meseci. Imala je iza sebe i nekoliko propalih veridbi, a dugu vezu, koja je trajala pet godina, ostvarila je sa bubnjarem Fabricijom Moretijem, koji svira u bendu "The Strokes". Vezu sa sadašnjim suprugom Vilom Kopelmanom započela je početkom 2011, a godinu dana kasnije su se verili. Raskošno venčanje organizovali su u junu 2012. godine u Kaliforniji, a već posle dva meseca dobili su dete. Ponosna majka uživa u svakom novom danu, s radošću iščekujući da se u njenom domu ponovo začuje plač bebe.

Tekst: Ivana Nikolić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti