Ljupka Stević: "Jedna sam od retkih žena koja uživa u lovu"

Ljupka Stević: "Jedna sam od retkih žena koja uživa u lovu"

Autor: | 24/11/2013

0

Zahvaljujući dobrom izboru pesama i atraktivnom izgledu, pevačica Ljupka Stević uspela je da pridobije simpatije publike, a njene pesme "Ljubi, ljubi dok si mlad" i "Etiketa" pravi su hitovi među mladima.

Lepa dvadesetosmogodišnjakinja još od detinjstva mašta o tome da se bavi muzikom, a ljubav prema toj umetnosti stekla je u porodici jer joj se otac bavio istim poslom.

- Detinjstvo sam provela u Kostolcu, gde sam završila osnovnu i srednju školu, a deset godina igrala sam folklor i pevala u kulturno-umetnučkom društvu u rodnom mestu. Zahvaljujući tome često sam išla na putovanja i stalno sam nastupala. Od kad znam za sebe želela sam da postanem pevačica i znala sam da ću ostvariti taj san. Moj otac se trideset godina bavio istim poslom, a ja sam želela da krenem njegovim stopama. Kad sam bila mala, najviše sam volela da, kada se on vrati sa nastupa i premoren legne da spava, izvadim novac koji je zaradio i da ga prebrojavam - iskrena je Ljupka, koja priznaje da je otac u početku nije podržao kada mu je rekla da želi da se bavi muzikom.

- Podršku sam imala u potpunosti, otac mi se suprotstavio jer je znao kroz šta sve moram da prođem da bih ostvarila svoj cilj i znao je koliko je ovaj posao težak. Međutim, kada je video da se dobro snalazim, kako u odnosu sa ljudima tako i u savladavanju izuzetno teškog repertoara, naročito u požarevačkom kraju, gde su zastupljene uglavnom stare narodne pesme i gde nijedno veselje ne prolazi bez igranke, dobila sam njegov blagoslov. Znam da je bio jako ponosan na mene, iako je to uvek vešto skrivao. Uglavnom mi je skretao pažnju na greške - iskrena je zanosna brineta.

Zgodna pevačica tvrdi da, za razliku od njenih vršnjaka, ne uživa u noćnim izlascima i da je u klubovima samo kada nastupa, a slobodno vreme uglavnom provodi u prirodi. Jedna je od retkih žena koja često odlazi u lov i odlično se snalazi sa puškom u ruci.

- Volim lov i često odlazim u šumu ili na planinu. Možda je nekome čudno da žena drži pušku i da u tome uživa, ali, pored svih ženskih osobina koje posedujem, volim i taj sport. Želja mi je da sebi priuštim odlazak u Afriku, gde bih mogla da lovim životinje koje nisu zastupljene na našim prostorima - tvrdi Ljupka.

Atraktivna dama nikada nije javno pričala o emotivnom životu koji čuva samo za sebe. Trenutno je slobodna, ali tvrdi da će budućeg partnera predstaviti publici tek kada se bude udala.

- O ljubavnom životu nikada ne pričam za medije, ali ću onog trenutka kada se budem udala rado podeliti slike sa svog venčanja. Tek tada ću pričati na tu temu. Ne spadam u devojke koje maštaju o svom venčanju, ali kada za to dođe vreme, sigurno ću sama biti organizator tog slavlja - tvrdi Ljupka i kaže da nikada ne bi žrtvovala privatni život zarad karijere.

- Nikada nisam jurila za karijerom, ne obazirući se na sve ostalo što se dešava oko mene i u mom životu. Imam dvadeset osam godina i naravno da želim da postanem majka. Smatram da je to san svake normalne žene i tek kada se to bude desilo, smatraću da sam kompletno osvarena ličnost. Želim veliku porodicu i, kako naši stari kažu, "bože zdravlja", imaću je - zaključuje lepa pevačica.

Tekst: Ivana Nikolić

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: Ljupka Stević