Leontina Vukomanović: Majčinstvo me spasava

Leontina Vukomanović: Majčinstvo me spasava

Autor: | 25/11/2013

0


Kantautorka Leontina Vukomanović nedavno je napisala prvu zbirku pesama pod nazivom „Nije tačno sve što lepo zvuči“. Pevačica je odlučila da promociju knjige, čiji je prvi tiraž već rasprodat, organizuje na svoj rođendan, kada će upriličiti slavlje u prestižnom beogradskom restoranu „Kalemegdanska terasa“. Uz podršku brojnih kolega i predstavnika medija majka trogodišnje Lucije uživala je u slavljeničkoj atmosferi. Prisutnima se posebno dopao nastup benda „Glas ne žice“, koji je došao da pesmom iznenadi Leontinu, dok joj je njena prijateljica Tijana Dapčević otpevala rođendansku pesmu, što je slavljenicu veoma ganulo. Uz tortu, šampanjac i vatromet plavokosa Požarevljanka proslavila je četrdeset treći rođendan, a atmosfera je bila toliko dobra da će to veče dugo pamtiti.
- Pre neki dan shvatila sam da se želje moraju oprezno definisati. Za sada mi nijedna nije bila dovoljno konkretna i prava, tako da ću sačekati Novu godinu i duplo jače poželeti nešto konkretno - kaže atraktivna muzička zvezda.
Podrška prijatelja i porodice joj je neizmerno značila kada je odlučila da pesme, koje je pisala samo za svoju dušu, objavi.
- Promocija zbirke mojih pesama bila je idealna prilika da okupim prijatelje i da se počastimo važnijim povodom nego što su prolazne godine. Nadam se da će poezija koju pišem trajati i mnogo posle rođendana. Moji najbliži čitaju moje rukopise i slušaju moje tek napisane kompozicije mnogo pre nego što i odlučim šta ću sa njima. Znači mi svaka kritika, ali oni me nikada ne gledaju kao pisca ni kao javnu ličnost, tako da su njihove reakcije potpuno razumne. Da mi nema njih, ko zna šta bih sve puštala u etar - duhovito kaže Leontina.
Trogodišnja kćerka Lucija svakoga dana ulepšava pevačicin život i njeni postupci najlakše joj izmame osmeh na lice. Iako je još mala da bi bilo šta poželela majci za rođendan, njeno prisustvo najveći joj je dar.
- Lucija je još mala da razmišlja o tome šta bi mi poželela za rođendan, tek su joj tri godine. Za sada samo razmišlja o tome hoću li joj kupiti ovu ili onu igračku - kaže kroz osmeh Leontina.
Iako je veoma zauzeta angažmanom u horu „Čarolija“, nastupima, nastavom u muzičkoj školi, ona sve postiže zahvaljujući svojoj energičnosti i dobroj organizaciji.
- Ponekad mislim da će mi pregoreti sve moždane vijuge kada znam koliko informacija, koordinacije i organizacije držim u „malom prstu“. Zato me majčinstvo spasava, čini me zadovoljnom i srećnom, nadasve ženom sa obe noge na zemlji. Ponekad mi je lako da se opravdam prijateljima zbog lenjosti kad je društveni život u pitanju, jer posle napornog dana jedva čekam da zaspim sa mojim anđelom - kaže popularna pevačica.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još