Vladimir Stanojević: Moja egipatska avantura

Vladimir Stanojević: Moja egipatska avantura

Autor: | 25/11/2013

0


Ukinutno je vanredno stanje, terorističke organizacije zabranjene i razoružane, a turisti se polako vraćaju u jednu od najlepših zemalja na svetu!
Jedno od zaštitnih lica RTV PINK, voditelj Vladimir Stanojević, nedavno je na poziv Egipatskih turističkih vlasti (ETA) boravio u ovoj prelepoj zemlji. Stanojević je u društvu kolega novinara, ali i top modela Gordane Radić, koja je takođe pozvana od strane Egipćana, u Egiptu proveo nedelju dana.
- Putovanje je zaista bilo nezaboravno! Sa punim pravom tvrdim da je prošlo vreme nemira, i da je Egipat maksimalno sigurna zemlja. Ukinutno je vanredno stanje, terorističke organizacije zabranjene i razoružane, a turisti se polako vraćaju u jednu od najlepših zemalja na svetu. Verujem da će se i naši ljudi uskoro vratiti na Crveno more, jer nema razloga da ne bude tako. Fascinirao me plato Gize, Piramide, brojne prelepe građevinae, ali i muzej koji je neverovatna riznica - kaže Vladimir i dodaje:
- Za vreme boravka u Kairu, odseli smo u sjajnom hotelu Sofitel Gezirah, lociranom na samoj obali Nila, a tokom boravka u istom imali smo tretman kakav se samo poželeti može. Nakon Kaira usledila je Hurgada i još uvek toplo Crveno more. Bazeni i peščana plaža hotela Meriot, bili su mi svojevrstan punjač za poprilično prazne „baterije“, i ovaj odmor me preporodio. Obišli smo i gradić El Gouna, inače vlasništvo kompanije Orascom, koji neodoljivo podseća na Veneciju, i mogu da kažem da nikada nisam bio na lepšem mestu koje ću vrlo brzo ponovo obići. Zaista sam prepun sjajnih utisaka, i svima mogu da preporučim Egipat kao destinaciju broj jedan za odmor – kaže Stanojević, dok istovetne impresije nosi i Gordana.

Vreme kratio u ekskluzivnom laundžu!
Stanojević je u zemlju faraona odleteo avionom kompanije Turkiš erlajns, koja godinama unazad opravdano nosi epitet najbolje evropske avio kompanije. Vlada je iz Beograda u Kairo leteo u biznis klasi, preko Istambula, a pauzu do poletanja za glavni grad Egipta prekratio je boravkom u CIP (ne vip) laundžu Turkiš erlajnsa na aerodromu Ataturk.
-To što sam video tamo, počevši od veličine kluba, pa do enterijera i ponude, zaista je fascinanto i jedinstveno! Igrao sam golf i bilijar, uživao u turskim, ali i specijalitetima brojnih drugih svetskih kuhinja i vrhunskim vinima. Kao šlag na tortu boravak u laundžu završio sam sjajnom masažom ramena i verujte mi, bolje jednostavno ne može. U Hurgadi nas je dočekao gospodin Muhaed Fatih Durmaz generalni menadžer za to područje, i za vreme našeg boravka u Hurgadi bili su sjajni domaćini – kaže Vladimir.

1 CIP Turkish lounge

1 Radic Sofitel Gezirah

1 Radic Stanojevic

2 CIP Turkish lounge

2 Radic Alabaster dzamija

3 Radic Turkish airlines

3 Stanojevic

4 Stanojevic Radic

5 Radic Sofitel

5 Stanojevic Hurgada

6 Radic dzamija

6 Stanojevic Red sea

7 Radic bazar Kan el Kalili

8 Radic Giza

9 Radic Red Sea

Stanojevic Sofitel Gezirah

turkish 2

vladaturkish1 (1)

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin