Bar Refaeli: Šta sa mnom nije u redu kada sam još uvek sama?

Bar Refaeli: Šta sa mnom nije u redu kada sam još uvek sama?

Autor: | 27/11/2013

0


Dvadesetosmogodišnja manekenka Bar Refaeli operisala je mladež na stomaku, koji je bio njen zaštitni znak. Izraelska lepotica, bivša devojka Leonarda Dikaprija pre hirurškog zahvata na Instagramu postavila je niz fotografija na kojima sa drugaricom u roze bikinuju i sa flasterom na stomaku trči po plaži. Fotografije su nagovestile da je flaster na stomaku u stvari pokrivao mladež koji je poznata lepotica odlučila da odstrani sa tela. Nije poznato da li je odlučila da ukloni mladež iz zdravstvenih ili estetskih razloga. Na svom Tviter profilu ona je napisala:
- Doviđenja, mladežu!
Pre ovog zahvata, plavokosa manekenka nasmejala je svetsku javnost kada je u intervjuu za izraelski „Ynetnews“ izjavila da je očajna jer ne može da nađe partnera.
- Zaista ne razumem - lepa sam, volim izlaske, volim filmove, volim da jedem, volim da vreme provodim kod kuće, šta sa mnom nije u redu, zašto sam i dalje sama. Priželjkujem muškarca koji dolazi iz voljene familije kao ja. Nadam se da ću ga uskoro naći - rekla je Bar Refaeli.

Piše: Jelena Popović, Life Content
Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin