Dragana Mirković: Ja sam veoma skromna osoba

Dragana Mirković: Ja sam veoma skromna osoba

Autor: | 29/11/2013

0

Folk zvezda Dragana Mirković izjavila je da bi renoviranje dvorca koji je kupila sa svojim suprugom trebalo da bude završeno na proleće, a pevačica sa nestrpljenjem čeka da se useli u njega.
- Naravno da će jedan deo dvorca biti renoviran i sređen za turiste i ljude koji požele da ga vide, ali ćemo isto tako i mi živeti u njemu. Biće mesta za sve, 10.000 kvadrata ima, radovi su u toku, renovira se, po petnaest radnika je svaki dan tamo, na proleće će biti završeno i biće svečano otvaranje. Marku i Manueli se dopada ideja da živimo tamo i jedva čekaju - iskrena je pevačica koja dodaje da i pored toga što u životu ima apsolutno sve, vrlo je skromna i uživa u toj vrlini.
- Zaista veoma skromna osoba. Svi mi volimo dobre automobile, nekretnine, ali ja mogu da se vozim i u "mercedesu", i u "jugu" i u "zastavi" i u "jaguaru", apsolutno nemam problem sa tim. Ne volim da sam u centru pažnje, ja i dalje ne mogu da se pomirim sa tim da sam pevačica i da je javno eksponiranje normalno - priča Mirkovićeva, koja ne bi želela da njena deca pođu njenim stopama.
- Talentovani su za muziku, ali ja nešto nisam za to da krenu mojima stopama, nije ovaj posao lak. Svakako šta odluče, ja ću podržati. Ne vole da se slikaju i eksponiraju, ja to poštujem, jedva sam ih nagovorila da se pojave u mom spotu. Tu su mi i roditelji, koji takođe ne vole da se slikaju i eksponiraju. Imam sreću da moj muž još uvek želi da se slika sa mnom, kada ostatak familije neće - kroz osmeh kaže vlasnica DM koja kaže da je srećna kada joj je televizija na nuli.
- Nisam otvorila televiziju da bih zarađivala, naravno niko ne voli da gubi, ali sam ja presrećna kada smo na nuli. Meni je to dovoljno - završava Mirkovićeva.

Izvor: Alo!

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin