Exit festival od 2014. godine u Budvi

Exit festival od 2014. godine u Budvi

Autor: | 04/12/2013

0


Muzički festival "Exit" mogao bi od sedeće godine da se održava i u Crnoj Gori. Sudeći po nekim najavama i izjavama, Naime, postoji velika mogućnost da se od leta 2014. ova manifestacija održava na Jazu, ali se ne zna da li bi se festival “preselio”, ili održavao i na poznatoj budvanskoj plaži.
Kako piše crnogorski portal CDM.me, predsednika opštine Budva Lazar Rađenović je na sednici Skupštine opštine rekao da je "koncepcija Exita, koji se održava u Novom Sadu, pozitivno ocenjena i postoji velika mogućnost da će se čuveni festival iduće godine održati u Crnoj Gori". Delegacija Opštine Budva, na čelu sa gradonačelnikom Lazarom Rađenovićem putuje za Novi Sad, gde bi u četvrtak trebalo da bude potpisan sporazum o organizovanju festivala Exit u Budvi predstojećeg leta. Kako saznaju Primorske novine kao lokacija biće ponuđen Jaz.
Sudbina Exita na Petrovaradinu još je neizvesna, ali će čelni ljudi festivala dati sve od sebe da se on i dalje održava u Novom Sadu. Zato bi organizacija u Budvi bila samo proširenje tog festivala, koji je svrstan među deset najboljih u Evropi.
Poznato je da je Exit u prethodnom periodu imao problema sa finansiranjem od Vlade Srbije, kao i da su ministarstva privrede i kulture najavila ukidanje finansiranja manifestacija.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: egzit Exit u Budvi

Pročitajte još