Džordž Kluni: Ne smeta mi to što nemam decu

Džordž Kluni: Ne smeta mi to što nemam decu

Autor: | 04/12/2013

0

Džordžu Kluniju ne smeta što još uvek nema potomstvo.

Pedesetdvogodišnji glumac, koji se rastao se sa devojkom Stejsi Kibler u julu ove godine, priznaje da je i samm bio iznenađen činjenicom da je ponovo "singl", ali naglašava da mu se i dalje ne žuri sa stupanjem u brak i očinstvom.

Kluni je za novi broj časopisa "Esquire" izjavio:

- Da, iznenađen sam. Ali, ja sam manje-više iznenađen svime što mi se dogodilo u životu. Iznenađuje me činjenice da ne živim u Kentakiju ne bavim se podajom osiguranja. Stvarno sam iznenađen!

Govoreći o svom pogledu na instituciju braka, on je rekao:

- Nikad nisam imao težnje ka tome. Citirali su me jednom prilikom, rekavši da sam izjavio da se nikad neću ženiti, odmah nakon što sam se razveo, i ja više nikad nisam javno govorio o tome.

Holivudski zavodnik, koji je bio oženjen sa Talijom Balzam od 1989. do 1993. godine, misli da se "i nije baš najbolje snašao u braku" i, mada neki ljudi misle da je čudno da još uvek nema decu, on još uvek ne oseća potrebu da postane otac.

- Šta da radim? Da kažem nekom: "Idi i nabavi mi odmah neku decu"? Ili da brže-bolje neka devojka zatrudni sa mnom? Sve što znam je da sam odrastao u srećnoj porodici punoj ljubavi. Stoga, ne osećam nikakvo nepoverenje ili gađenje prema takvoj zajednici - zaključio je Kluni.

Autor: Life Content
Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: džordž kluni