Kristin Dejvis: Nadam se novom nastavku filma "Seks i grad"

Kristin Dejvis: Nadam se novom nastavku filma "Seks i grad"

Autor: | 06/12/2013

0

Kristin Dejvis izjavila je da bi volela da se snimi i treći deo filma "Seks i grad". Četrdesetosmogodišnja glumica, koja je glumila Šarlot u istoimenoj uspešnoj seriji, otkrila je da postoji mogućnost de publika imati priliku da vidi nove događaje iz života popularne četiri Njujorčanke, ali da još uvek nije donesena konačna odluka.
- Razgovaraću sa Sintijom Nikson sledeći put kada je vidim. Mislim da treći film nije nemoguć, postoje neke diskusije. Razgovarase o tome među ljudima koji donose odluke, ali ne znam da li će se to ostvariti. Bilo bi veoma uzbudljivo ako bi se to desilo - rekla je ona.
Kristin je trenutno posvećena porodici, prvenstveno dvogodišnjoj kćerki Džemi koju je usvojila, te ne žuri sa upuštanjem u nove filmske projekte.
- Najveći luksuz je što mogu da budem kod kuće ujutru kada se moja kćerka probudi i što ne moram nigde da idem. Imam prelep dom, prelepo dvorište i dosta hrane. Ako bismo Džema i ja ostale same, verovatno dugo ne bih morala nigde da idem - kaže ona.
Ipak, ona priznaje da je briga o kćerki imala loš efekat na njen ljubavni život, jer trenutno nema vremena za izlaske i viđanje sa pripadnicima suprotnog pola.
- Osećam da bih volela da imam novu romansu, ali ne znam kako to da postignem. Jednostavno nemam vremena - ističe glumica.

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti