Lamar Odom: Uslovna kazna zbog vožnje pod dejstvom alkohola

Lamar Odom: Uslovna kazna zbog vožnje pod dejstvom alkohola

Autor: | 10/12/2013

0

Lamar Odom dobio je tri godine uslovne kazne zbog vožnje pod dejstvom alkohola. Problematični košarkaš nagodio se sa sudom u Kaliforniji pošto je nije želeo da se izjasni o optužnici, a zauzvrat mu je naloženo da završi kurs o edukaciji o alkoholu do narednog juna i da plati oko 1.800 dolara kazne i sudskih troškova.
Lamar, čiji je brak sa Kloi Kardašijan mesecima u krizi zbog navoda o njegovoj prevari i upotrebi narkotika, uhapšen je u avgustu posle nesmotrene vožnje na autoputu u Los Anđelesu, a nakon zaustavljanja saobraćajci su primetili da on pokazuje znake da je pod dejstvom nekih opojnih supstanci. Rijaliti zvezda odbio je da uradi test krvi nakon hapšenja, što je automatski dovelo da oduzimanja dozvole na godinu dana.
Tridesetčetvorogodišnji Lamar trenutno se trudi da ponovo pokrene svoju košarkašku karijeru, a u ugovoru koji je potpisao sa klubom "Los Anđeles Klipers" pristao je na iznenadna testiranja na drogu.
- Lamar je pristao na iznenadna testiranja koje vodi tim, a ako nešto pronađu, biće istog trenutka suspendovan - otkrio je izvor.
Što se tiče njegovog privatnog života, Lamar se trudi da i tu vrati stvari na staro i da dobije oproštaj Kloi i njene porodice. U najavi za novi serijal šoua "U korak sa Kardašijanovima" prikazuje se scena u kojem on putem telefona molu svoju suprugu da mu oprosti.
- Sve bih uradio da me ponovo prihvatite. Vi ste sve što imam - kaže on.

Autor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin