Demi Mur: Prodaja vereničkog prstena iz braka sa Eštonom Kučerom

Demi Mur: Prodaja vereničkog prstena iz braka sa Eštonom Kučerom

Autor: | 11/12/2013

0

Glumica Demi Mur prodala je svoj 250 hiljada dolara vredan verenički prsten iz braka sa Eštonom Kučerom.

Pedesetjednogodišnja zvezda prodala je petokaratni dijamantski prsten, koji joj je poklonio bivši suprug, kako bi se otarasila svih uspomena iz propalog braka.

Izvor je za najnoviji broj američkog časopisa "Star" rekao:

- Ešton joj je slomio srce. Nju rastužuje sve što je podseća na njega, a sada samo želi da bude srećna.

Ešton i Demi, koji su se venčali u septembru 2005. godine, rastali su se u novembru 2011, suočeni sa tvrdnjama da je mladi glumac prevario svoju suprugu sa dvadesettrogodišnjom studentkinjom Sarom Lil, na dan njihove šeste godišnjice braka. Ipak, razvod je ozvaničen tek prošlog meseca.

Tridesetpetogodišnji glumac podneo je zahtev za razvod u decembru 2012. godine, ali proces je potrajao zbog komplikacija u vezi sa podelom njihove zajedničke imovine u vrednosti od 300 miliona dolara.

Ešton Kučer se od tada zabavlja sa svojom bivšom koleginicom iz serije "Vesele sedamdesete", Milom Kunis i par, koji je počeo da se zabavlja u aprilu prošle godine, od tada je nerazdvojan.

S druge strane, Demi je do sada bila udata još dva puta. Ona se venčala sa Fredijem Murom 1980. godine, ali su se za pet godina razveli. Dve godine kasnije, venčala se sa Brusom Vilisom, sa kojim ima tri kćerke - Rumer, Skaut i Talulu. Takođe, i od njega se rastala 1998. godine i konačno i razvela dve godine kasnije.

Autor: Life Content

Foto: Fame

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: Demi Mur