Skarlet Johanson: Radujem se zasnivanju porodice

Skarlet Johanson: Radujem se zasnivanju porodice

Autor: | 16/12/2013

0

Glumica Skarlet Johanson otkrila je da bi volela da se ostvari u ulozi majke. Slavna Njujorčanka, koja je dva puta proglašavana za najseksepilniju glumicu na svetu, trenutno uživa u vezi sa svojim verenikom, francuskim biznismenom Romenom Dorijakom, sa kojim živi u Parizu.
- Volela bih da imam svoju porodicu, to bi bilo lepo. Kažu da nikada nije najbolji trenutak za bebu, i sigurna sam da je to istina, ali mislim da to treba planirati kao i sve ostalo. To je nešto čemu se radujem. Imam sreće što moja karijera traje već 20 godina, pa izdvajanje vremena za planiranje porodice je nešto što bih mogla da uradim, a da pritom ne osetim da sam nešto propustila - rekla je ona za "Daily Mail".
Skarlet, koja iza sebe ima propali brak sa Rajanom Rejnoldsom, izabrana je za zaštitno lice novog Dolce & Gabbana parfema koji nosi naziv "The One". Ona je otkrila i zašto se, poput svojih brojnih kolega, ne pridružuje društvenim mrežama.
- Imam dovoljno vremena da ostanem u kontaktu sa bliskim prijateljima putem telefona i nisam zainteresovana da proširim načine na koje komunicirama. Razumem zašto je to potrebno nekima poput moje majke, koja ima nalog na Fejsbuku zahvaljujući kojem je pronašla mnogo prijateljima koje godinama nije videla. Ali ja ne želim da koristim društvene mreže da se vidim sa ljudima sa kojima sam išla u srednju školu, i sa kojima svakako nisam bila u kontaktu.
Skarlet ističe i da je svesna toga da je u njenoj profesiji veoma važan izgled, ali da smatra da epitet "najseksepilnije žene na svetu" ne ograničava njenu budućnost u svetu glume.
- Ako želite da se izdignete iznad steeotipa tog medijskog pečata na vama kao glumcu, morate da se fokusirate na prihvatanje izazova i upuštanje u raznolike uloge. Bred Pit je uspeo u tome. Iako je uvek bio opisivan kao neodoljiv, nije dozvolio da ga to spreči da bude odličan glumac. To sam ja oduvek želela da budem. Nema ništa loše u tome da igrate u romantičnim komedijama i sličnim filmovima, ali nikada nisam sebe smatrala glumcem za takve uloge - kaže ona i dodaje:
- Najviše volim filmove u kojima ima malo dijaloga jer ona imam veću slobodu. Volela bih da glumim u nemom filmu, to bi bilo divno.

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin