Čarli Šin: Skupoceni božićni poklon za novu devojku

Čarli Šin: Skupoceni božićni poklon za novu devojku

Autor: | 20/12/2013

0

Čarli Šin poklonio je svojoj novoj devojci novi "mercedes-benc" automobil za Božić. Slavni glumac obradovao je porno glumicu Bret Rosi, sa kojom je u vezi oko mesec dana, ovim luksuznim automobilom početkom meseca kako bi joj pokazao da sa njom želi ozbiljnu vezu.
- Čarli uvek kupuje svojim devojkama nove automobile kada počnu da se zabavljaju, ili im daje pristup jednom od automobila iz njegovog voznog parka. Pre dve nedelje kupio je Bret mercedesa - rekao je izvor.
Ipak, Čarli je registrovao vozilo na svoje ime, a ne na njeno.
- Nije na Bretino ime, već na Čarlijevo. On nikada ne registruje automobil na ime devojke - dodao je izvor, te objasnio da se glumac na taj način osigurao za slučaj da njihova veza ne uspe.
Bret je kao deo svog božićnog poklona dobila od Čarlija i kreditnu karticu koju može da potroši za sebe, a romantični glumac planira i da je povede na odmor u Evropu tokom predstojećih praznika.
- Bret je veoma uzbuđena što će Božić provesti sa čarlijem u Evropi i veoma joj se dopada takav način života, uz privatne avione, luksuzne večere i dizajnersku garderobu.
Čarli je odlučio da otputuje za praznike kada je saznao da neće moći da ih proslavi sa kćerkama, devetogodišnjom Sem i osmogodišnjom Lolom, koje je dobio sa bivšom suprugom Deniz Ričards, kao ni sa petogodišnjim blizancima Bobom i Maksom, koje ima sa svojom trećom suprugom Bruk Miler.

Autor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti