Vichy poklanja: Osvojite Vichy Idealia Pro kremu protiv starenja kože

Vichy poklanja: Osvojite Vichy Idealia Pro kremu protiv starenja kože

Autor: | 26/12/2013

0

Do sada su bore i gubitak čvrstine kože važili za osnovne znake starenja, ali danas se javljaju nova merila mladosti: savršen kvalitet površine kože. Ovaj ideal, međutim, nije povezan samo sa manjim brojem bora, već i sa lepom i ujednačenom kožom, homogenom i bez pigmentnih fleka. Zato je Vichy oblikovao novu kategoriju proizvoda protiv starenja IDEALIA, iz koje predstavljamo inovaciju – proizvod Idealia PRO.
Idealia PRO deluje na sve pigmentne fleke: smeđe mrlje, pege od sunca, staračke pege, fleke vaskularnog porekla, fleke kao posledice akni. Čak 80 odsto žena u dobi od 30 do 50 godina izrazilo je svoje nezadovoljstvo i zabrinutost zbog bar jedne vrste od nabrojanih pigmentnih fleka.
Za sve žene, bez obzira na njihovu starost, boju tena ili tip kože, već nakon četvrte nedelje primene Idealia PRO, pigmentne fleke su manje vidljive, a ten je ujednačeniji. Proizvod je pogodan za sve tipove kože, čak i za onu najosetljiviju. Hipoalergena formula, bez parabena, obogaćena termalnom vodom Vichy dermatološki je testirana na osetljivoj koži. Nežna i sveža tekstura, koja se brzo upija, može se koristiti za samostalnu primenu ili kao podloga za odabranu dnevnu negu.

Dva posetioca portala Hellomagazin.com Vichy nagrađuje Idealia Pro kremom protiv starenja kože. Pošaljite mejl na [email protected], u subjekt navedite "Vichy Idealia Pro", a u mejlu nam ostavite vaše ime, prezime i mesto stanovanja. Dobitnici će biti obavešteni putem mejla.

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: vichy