Jelena Rozga: Najbolje funkcionišem kada sam zaljubljena

Jelena Rozga: Najbolje funkcionišem kada sam zaljubljena

Autor: | 26/12/2013

0

Jelena Rozga ovih dana priprema se za novogodišnje nastupe i privodi kraju još jednu uspešnu godinu. Hrvatska pevačica otkrila je da će 2013. pamtiti po poslovnim uspesima, ali i po rođenju novog člana familije.
- Ovu godinu pamtiću po lepom, po brojnim koncertima i svojim singlovima "Nirvana", "Obožavam" i "Cirkus". Baš sam imala dobru godinu! Bojala sam se brojke 13, ali pokazalo se da je strah bio neopravdan. Pamtiću je i po rođenju nećaka Noe, koji se rodio u julu. On je isti moj Rozga, što mi je posebno drago. Jako sam vezana za porodicu, ali baš sam tatino dete. Za tatu sam posebno vezana - rekla je pevačica i dodala da je Božić proslavila u krugu porodice, a da je potom čekaju novogodišnji nastupi.
- Već sedamnaestu godinu radim za doček. Ove sam godine 30. decembra u Budvi, na sutradan u Novom Pazaru, a već 1. januaraa u Petrovcu u Crnoj Gori. Ne pada mi teško, pošto ću biti sa svojom voljenom publikom i svojim bendom.
Što se tiče novogodišnjih želja i planova za koje želi da joj se ostvare u 2014, Jelena kaže:
- Preslušavam pesme za novi album koji će izaći u aprilu. Radujem mu se kao malo dete jer je prošlo gotovo tri godine od mog poslednjeg albuma. Privatno želim da zdravlje posluži mene i sve oko mene, a ostalo će se ionako složiti kako treba.
Ona dodaje da nije ljubiteljka snega i zimovanja, te će nakon nastupa sa prijateljicom otputovati u Rim. Šarmantna Splićanka ne krije da je zadovoljna svojim životom i izborom karijere
- Svako od nas ima svojih dobrih i loših dana, razdoblja u životu. Tako je, naravno, bilo i meni. Ima dana zbog kojih se dobro isplačem jer ja sam takva, velika emotivka. Imam lep život, lepu karijeru, predivnu porodicu i prijatelje. Znam da već zvuči otrcano, ali kod sebe ništa ne bih menjala. Da se ponovno rodim i neko mi da da biram, opet bih izabrala da bude sve isto - kaže ona i dodaje da je trenutno najviše zaokupljena svojim ljubavnim životom.
- Razmišljam o svom muškarcu. Ljubav je moj pokretač. Kad sam zaljubljena, najbolje funkcionišem, sve mi je lakše. Ne mogu da funkcionišem ako nemam leptiriće u stomaku - ističe ona i dodaje:
- Kad sam bila mlađa, kad bi ljubav pukla, nedeljama bih plakala. Sad toga više nema, sad razum prevladava i mislim u sebi - da je vredelo, trajalo bi. Zbog ljubavi više ne plačem.

Autor: Life Content

Izvor: 24sata.hr

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: jelena rozga