Jelena Ristić: Otkrila svoje favorite za pobedu u šouu "Tvoje lice zvuči poznato"

Jelena Ristić: Otkrila svoje favorite za pobedu u šouu "Tvoje lice zvuči poznato"

Autor: | 28/12/2013

0


Jelena Ristić, verenica našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića, ne propušta šou "Tvoje lice zvuči poznato" i otkriva ko su joj favoriti.
- Redovno gledam “Tvoje lice zvuči poznato”, a kada nisam u prilici da pratim preko vašeg sajta i moram da vas pohvalim da sajt odlično izgleda - kaže Ristićeva za Prvu TV i dodaje:
- Na prvom mestu mi se sviđa koncept emisije i to što je humanitarnog karaktera, a i zabavno je. Puno mi znači da gledam nešto što ima i humanitarnu poruku u sebi.
A ko su Jelenini favoriti…
- Jao, ne znam... Iskreno, mnogo mi se sviđa Boris zato što je pravi šoumen i kada ga gledam, nekako se smejem. Aleksa je fantastičan, on je baš profesionalac i vidi se da je svaki zadatak odradio maksimalno. Kada ga gledam kažem: “Vau, svaka čast”, a za vreme Borisovih imitacija se samo smejem. Ana mi je takođe fantastična, a i Željko Šašić je bio fenomenalan kada je glumio Acu Lukasa i Snežanu Babić. Ustvari, svi su me oduševili na neki način, pogotovo što nikog od njih nismo imali prilike da vidimo u ovom svetlu. Pokazali su svoj talenat, potrudili se i mislim da je to ono što narod ceni.

Izvor: Prva TV
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin