Britni Spirs: Volela bih da se ponovo okušam u glumi

Britni Spirs: Volela bih da se ponovo okušam u glumi

Autor: | 29/12/2013

0

Britni Spirs (32) pre dve večeri započela je dvogodišnji angažman u Las Vegasu, gde će sa svojim šouom "Piece of Me" biti stalni izvođač, ali slavna pevačica priznaje da muzika nije sve što je trenutno zanima. Ona je otkrila da bi volela da se vrati filmu.
- Volela bih da glumim i da snimam filmove. Kada bi se pojavila prava uloga, to bi bilo sjajno - rekla je ona i dodala da bi uživala snimajući neku komediju.
Ona je otkrila da obožava filmove sa Dženifer Lopez, te da bi joj zato bio san da se upravo sa njom pojavi na filmskom platnu.
Britni je tokom svoje muzičke karijere postigla brojne uspehe, ali za svoje glumačke angažmane nije dobila baš pozitivne kritike. Glumila je u filmu "Crossroads" 2002. godine, a gostovala je i u serijama "Vil i Grejs" i "Kako sam upoznao vašu majku."
I pored poslovnih planova, Britni kaže da je razmišljala o povlačenju iz sveta šoubiznisa.
- Razmišljala sam o tome, ali mislim da je sada pravo vreme da nastupam. Ako se desi da ponovo zatrudnim ili nešto slično, verovatno bih se vratila u rodnu Luizijanu. Nedostaje mi taj kraj, ljudi i hrana, takav način života gde je sve jednostavno. Nema saobraćajne gužve kao u Los Anđelesu.

Autor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: britni spirs