Vichy poklanja: Osvojite Vichy Liftaktiv serum 10

Vichy poklanja: Osvojite Vichy Liftaktiv serum 10

Autor: | 30/12/2013

0

Oči su prvi pokazatelj znakova stresa, umora i starenja. Svaka druga žena žali se na bore, 60 odsto na podočnjake i znakove starenja, dok 80 odsto žena nije zadovoljno izgledom svojih trepavica. Liftactive serum 10 Oči & Trepavice je aktuelna inovacija Laboratorija Vichy koja omogućava trenutni efekat liftinga i blistavog sjaja, te ističe i podmlađuje oči.
Što oči više stare, to su zatvorenije. Zatvorenost je rezultat više faktora koji su povezani sa godinama, stresom, umorom, kao i spoljašnjim uticajima, manifestujući se gubitkom blistavosti, elastičnosti i tonusa, kao i starenjem trepavica. Počinju da se uočavaju različiti tipovi znakova starenja: smanjena krvna i limfna cirkulacija prouzrokuje prodor tečnosti u tkivo kapaka (podočnjaci, kesice oko očiju, otečenost), što dovodi do otečenosti područja oko očiju i povećava uočljivost kapilara. Zbog transparentne i nežne prirode epidermisa i dermisa kapka, tamni podočnjaci i kesice oko očiju postaju uočljivi i stalni.
Liftactiv serum 10 Oči & Trepavice prvi je serum za čitavo područje oko očiju koji uklanja sve znakove starenja. Nova patentirana inovacija Laboratorija Vichy prvi je anti-aging serum za područje oko očiju koji jača trepavice dejstvom ramnoze, ceramida i blistavih mikročestica. Deluje od prve kapi i namenjen je osetljivim očima. Serum je naročito namenjen ženama starosti od 40 do 50 godina, zbog svoje specifične funkcije u borbi protiv bora i gubitka čvrstine kože. Isto tako, pogodan je i za žene starosti od 30 do 35 godina, u dobu kada dermis počinje da slabi zbog čega mu je potrebna zaštita. Nikada nije prerano da počnete sa zaštitom od starenja!

Tri posetioca portala Hellomagazin.com Vichy nagrađuje Liftaktiv serumom 10 za oči i trepavice. Pošaljite mejl na [email protected], u subjekt navedite "Vichy Liftaktiv", a u mejlu nam ostavite vaše ime, prezime i mesto stanovanja. Dobitnici će biti obavešteni putem mejla.

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: vichy