Tamara Eklston: Ja sam sasvim obična devojka

Tamara Eklston: Ja sam sasvim obična devojka

Autor: | 10/01/2012

0

Bogata naslednica Tamara Eklston kaže da živi kao i sve njene vršnjakinje, pa je veoma pogodi kada je neko nazove razmaženom. Praznike je kćerka milijardera Bernija Eklstona i Slavice Radić provela na Maldivima i u Dubaiju, ali tvrdi da je ona sasvim obična devojka, sa malo debljim bankovnim računom. U intervjuu koji je dala za britanski "Daily Mirror" Tamara je izjavila da joj glava nije u oblacima.
- Na kraju dana, i ja sam obična 27-godišnja devojka. Volim kupovinu i putovanja, ali pitajte bilo koju devojku u zemlji da li voli isto to i odgovoriće vam potvrdno - ispričala je Tamara.

- Velika je razlika između razmaženosti i privilegovanosti. Moji roditelji su mi uvek govorili da biti razmažen znači biti potpuno uništen i naglašavali su da sam ja neverovatno srećna devojka. Ponosna sam na svog oca i jako sam mu zahvalna jer mi je pružio lep život, ali neću provesti ostatak života izvinjavajući se zbog toga - dodala je Tamara.
- I danas me jako nervira kada ljudi kritikuju moje bogatstvo, iako ne očekujem ništa drugo. Pre su me kritike više bolele. Osećajna sam osoba, ali što sam starija, to manje dopuštam da me takve stvari pogađaju - zaključila je starija sestra Eklston.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin