VIP Survivor: Anegdote sa Kostarike

VIP Survivor: Anegdote sa Kostarike

03/02/2012

0

I dok je naš region okovan ledom, robinzoni iz Srbije, Hrvatske i Makedonije bore se sa tropskim vrelinama i vlagom od koje im zastaje dah. Ništa lakše nije ni voditeljima Andriji Miloševiću i Marijani Batinić koja sve to mnogo teže podnosi jer Andrija ipak ima mnogo više iskustva sa egzotičnim destinacijama. Ipak, kao pravi džentlmen, srpski voditelj pomaže svojoj novoj koleginici koja strahuje od svih gmizavaca koji se nalaze svuda oko njih čak i u sobama. Tako je Marijana ovih dana imala angedotu koja joj je donela novi nadimak “Tarantela”. Naime, spazivši gekona u svojoj sobi koji je ispuštao čudne zvukove, Marijana je zavrištala i pozvala u pomoć ekipu izgovarajući panično da joj je u sobi Tarantela (mačaklina, malog guštera u Dalmaciji zovu Tarantela).
Andrija je dotrčao misleći da je u pitanju opasna tarantula da bi, ugledavši, malog guštera, poludeo jer su svi imali u glavi zloglasnog pauka. Andrija ima nekoliko gekona u svojoj sobi, to su mu gotovo kućni mezimci tako da se pomalo iznervirao zbog prenaglašene reakcije svoje koleginice. I od tada je zove Tarantela.
Njih dvoje su se odlično uklopili. Marijana ima samo reči hvale za Andriju:
- Divno se slažemo, strpljiv je, ne ljuti se kad stalno vičem da mi je vruće. Uslovi su jako surovi, kad dođemo sa seta samo bih spavala. 
Voditeljka dodaje da boljeg kolegu nije mogla da zamisli, da je Andrija pravi laf, odličan glumac te da je ne iznenađuje što je srpski voditelj stalno u centru pažnje kao glavni motor zabave i dobre energije u ekipi. 

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Pročitajte još