Hale Beri: Selidba u Francusku

Hale Beri: Selidba u Francusku

Autor: | 10/02/2012

0

Holivudska glumica Hale Beri zatražila je od suda dozvolu da se sa svojom kćerkom Nalom preseli u Francusku jer strahuje za njen i svoj život. Naime, čovek koji je uhodio zvezdu nedavno je pušten na slobodu pa se ona plaši da bi ponovo mogao da je maltretira.
Ričard Franko, koji je osuđen na 386 dana zatvora zbog toga što je uhodio glumicu, pušten je na slobodu. Njegova kazna je prepolovljena zbog dobrog vladanja, ali će u narednih pet godina biti na uslovnoj slobodi, a deset godina će morati da poštuje zabranu prilaska glumici i njenoj porodici. Ipak, Hale se plaši da bi uhoditelj ponovo mogao da joj naudi.
- On je narušio moj osnovni osećaj sigurnosti. Mnogo sam uplašena i bojim se šta bi mogao da uradi mojoj porodici i meni - navela je ona kada je podizala žalbu protiv Franka.
Glumica je dodatno uznemirena zbog činjenice da je još jedan čovek koji ju je pratio i pretio joj da će je ubiti pobegao iz mentalne ustanove. Izvesni Robert Hoskins, koji je osim Hale jedno vreme uhodio i Madonu, 1996. godine je osuđen na deset godina zatvora, nakon čega je prebačen u bolnicu.
Sudija će sada morati da ispita da li su razlozi koje je Hale Beri navela dovoljni da bi ona dobila dozvolu za preseljenje u Francusku. Otežavajuća okolnost je što bi tako Nala bila daleko od svog oca Gabrijela Obrija.

Izvor: Blic.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin