Novak Đoković: Prejak za Fejsbuk

Novak Đoković: Prejak za Fejsbuk

Autor: | 29/02/2012

0

Najbolji teniser planete Novak Đoković je na svojoj zvaničnoj stranici na ovoj društvenoj mreži objavio aplikaciju za virtuelno fotografisanje sa njim, što je naišlo na takav odjek da je za manje od dva sata ona povučena sa interneta s obzirom na to da je pretila da zbog velike navale obori ceo Fejsbuk.
Ipak, nešto pre ponoći sve je uspešno vraćeno u "onlajn" svet, a fanovi su virtuelno mogli da nastave da se fotografišu u zagrljaju najboljeg tenisera na planeti, i to u dve varijante: u srednjem veku ili današnjici.
Prethodno je rekordnih 416 ljudi je u sekundi skidalo aplikaciju "Foto putovanje sa Novakom", sa prosekom od 6.000 u minuti, odnosno oko 600.000 za manje od 120 minuta.
- Drugari, očigledno smo prejaki za Fejsbuk. Imamo najjaču ekipu navijača. Napravili smo toliku gužvu da su morali da ugase aplikaciju. Očekujem da ćemo je vratiti, pa da napravimo najveći fan album na svetu - prokomentarisao je Novak, posle trenutka kada su njegovi navijači umalo srušili najveću i najpopularniju društvenu mrežu.

Izvor: Svet, Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin