Adrijana Lima: Napornim vežbanjem do savršene figure

Adrijana Lima: Napornim vežbanjem do savršene figure

Autor: | 17/03/2012

0

Adrijana Lima, supruga našeg košarkaša Marka Jarića, je sa svojim fanovima na društvenoj mreži Tviter podelila tajnu svog fantastičnog izgleda. Naime, lepa manekenka napisala je svojim "pratiocim" kako naporno vežba u teretani, a zatim i objavila dve fotografije na kojima se može videti kako Adrijana izgleda nakon treninga.
Manekenka Victoria's Secreta zbog koje ludi ceo svet je na slici vidno oznojena i crvena. Inače, Adriana veoma vodi računa o svom izgledu tako da veći deo slobodnog vremena provodi u teretani vežbajući sa ličnim trenerom.

- Adrijana voli da trenira i rado vežba sa ličnim trenerom, čak i posle napornih snimanja modnih editorijala. Marko je jako ponosan na nju jer je vredna i prihvata njegove savete o sportskom životu. Pored vežbanja, anđelica ona se zdravo hrani i izbegava testenine i slatkiše - kaže izvor blizak ovom paru.

Lima voli zdrav život pa tako se i hrani. Na njenom jelovniku je samo zdrava hrana, a fotografiju svog ručka lepotica je objavila na istoj društvenoj mreži. Zdrava ishrana je još jedan razlog više što Adrijana važi za najboljeg fotomodela na svetu.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti