Milica Milša: Tužna premijera nove predstave

Milica Milša: Tužna premijera nove predstave

Autor: | 07/04/2012

0

Poznata beogradska glumica Milica Milša jedva je odigrala premijeru predstave "Dizalo u liftu", u kojoj tumači lik Sonate, jer joj je dva dana pre toga umrla tetka Smiljka koju je najviše volela. Milica za Press priznaje da je popila lek i skupila hrabrosti da izdrži do kraja iako joj se činilo da će se srušiti na sceni.
- Tatina sestra mi je bila najdraža i teško se mirim s tim da je nema. U tom trenutku mislila sam da neću igrati premijeru. Pod sedativima, potpuno ošamućena odigrala sam glavnu probu - drhtavim glasom priča Milica.
Kada je shvatila da je proba prošla dobro, Milica se isplakala i pred premijeru koja je bila 3. aprila na sceni Akademije 88 popila sedativ i na ruku stavila poklon koji je dobila od tetke.
- Smiljka mi je taj prsten poklonila za 18. rođendan i time sam htela da i ona bude tu uz mene na premijeri. Prsten je u retro stilu pa se uklopio u čitavu priču predstave, a meni je puno značilo što mogu da ga nosim. „Bensedin" sam popila nekoliko sati pre izlaska na scenu kako ne bih narušila koncentraciju - kroz suze priča Milša.

Izvor: Press

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još