TV Pink: Počinje Prvi poslastičar Srbije

TV Pink: Počinje Prvi poslastičar Srbije

Autor: | 22/04/2012

0

Serijal kulinarskog takmičenja “Prvi poslastičar Srbije” startuje večeras na TV Pink u terminu od 18.30h. Dvadeset odličnih poslastičara amatera ili onih koji imaju svoje male radionice takmičiće se u 15 krugova kako bi pokušali da dobiju epitet najboljeg u našoj zemlji.

Kroz igru pravljenja raznih poslastica vodiće ih mentor Mirko Rajković, vrhunski stručnjak koji je završio najbolje škole u toj oblasti i koji je bio angažovan u postavljanju najboljih poslastičarnica u Srbiji. I dok će on biti onaj koji će strogo voditi računa o načinu pravljanja slatkiša, ali i o ukusu, takmičarima će dobro doći podrška voditelja emisije, mladog glumca Nemanje Janičića, koji je i veliki ljubitelj šećernih poslastica, što se i vidi po njegovoj figuri.

Da bi prošli u drugi krug, učesnići će morati da zarade kecelju koja im garantuje prolaz u dalje takmičenje i tako sve do poslednje epizode gde će samo nekoliko najboljih ukrstiti svoje kašike i pokušati da dokažu da su zaslužili titulu “Prvi poslastičar Srbije”.

Serijal je snima u jednom od devet najmodernijih studija televizije Pink u Šimanovcima, a 15 emisija će se emitovati sve do kraja jula meseca.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: glumac tv pink