Leni Kravic 26. septembra u Beogradskoj areni

Leni Kravic 26. septembra u Beogradskoj areni

Autor: | 07/05/2012

0

Popularni njujorški rok muzičar Leni Kravic nastupiće 26. septembra u Beogradskoj areni u okviru velike svetske turneje na kojoj promoviše aktuelni album "Black and White America", najavio je danas organizator "Avalon produkcija".
Pre četiri godine, Kravic je u punoj Areni održao koncert u trajanju više od dva sata koji je u javnosti ocenjen kao jedan od najboljih u Srbiji.
Pod sloganom "Black and White Europe", Kravic će početkom jeseni nastupiti u gradovima širom starog kontinenta, a njegovi koncerti će biti najavljeni plakatima i bilbordima sa prilagođenim naslovima za svaku zemlju, te je tako naslov koncerta u Beogradu "Black and White Serbia". Želja popularnog muzičara je da time "širi jedinstvo među ljudima uprkos međusobnim različitostima". Album, kojim je inspirisana aktuelna turneja, deveti je po redu, a među izdanjima je čak pet sa platinastim tiražem, zbog čega dobitnik i četiri "Gremi" nagrade važi za jednog od najuspešnijih muzičara. Inspiraciju za nove pesme tražio je širom sveta, od Pariza u kom je nedavno odlikovan Ordenom za umetnost i književnost, do malog mesta na Bahamima gde živi u zajednici od svega 400 meštana.

Izvor: Tanjug

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin