Sergej Ćetković oduševljen Azerbejdžanom

Sergej Ćetković oduševljen Azerbejdžanom

Autor: | 11/06/2012

0

Popularni pevač Sergej Ćetković proveo je nekoliko dana u Azejberdžanu kao gost organizatora ovogodišnje Evrovizije. Oni su pozvali ovog pop izvođača i kompozitora kao jednog od najuglednijih muzičara sa Balkana da prisustvuje pedeset i sedmom po redu takmičenju „lakih nota“.
- Uživao sam u gostoprimstvu koje su mi priredili ambasador Azejberdžana i njegova supruga i koji su me pozvali da budem gost 57. Evrovizije. Moram priznati da sam oduševljen dočekom i samom organizacijom boravka u Bakuu. Uz pomoć novog prijatelja i mog domaćina Faika, obilazio sam kulturne spomenike i, naravno, pratio sam Eurosong. Ovde sve izgleda mnogo bolje nego na televiziji. Čitav grad je pretvoren u veliki festival i sve izgleda prelepo, pogotovo noću kada se upale mnogobrojni specijalni svetlosni efekti. Sam festival je do najsitnijih detalja odlično organizovan, a scenografija ostavlja prisutne bez daha. Iz Bakua nosim mnogo lepih utisaka i toplo ga preporučujem kao turističku destinaciju koju obavezno treba posetiti – izjavio je Sergej i dodao:
- Nažalost ni ove godine Crna Gora nije ostvarila plasman u finale, jer nameru Ramba Amadeusa da bude drugačiji i njegovu muzičku autenticnost ne razumeju na ovakvim festivalima. Predstavnik Srbije je bio među mojim favoritima, ali i predstavice Bosne, Hrvatske i Makedonije – zaključuje popularni muzičar.

Piše: Ivana Nikolić

Foto: Privatna arhiva

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još