Megan Foks i Brajan Ostin Grin proslavili godišnjicu braka na Havajima

Megan Foks i Brajan Ostin Grin proslavili godišnjicu braka na Havajima

Autor: | 26/06/2012

0

Američka glumica Megan Foks pre mesec dana potvrdila je nagađanja medija da je trudna. Ona i njen suprug i kolega Brajan Ostin Grin očekuju svoje prvo dete, a US Magazine preneo je danas fotografije trudne glumice u bikiniju. Par je uslikan kako odmara u luksuznom hotelu na Havajima.

Naime, Megan i Brajan otišli su na ovo rajsko ostrvo da proslave drugu godišnjicu braka. Lepa glumica blistala je u bikiniju sa "animal" printom, dok je Brajan nežno ljubio i mazio po stomaku.

- To je njihova tradicija. Oni svake godine od kada su se upoznali dolaze na ovo mesto da proslave svoju ljubav. Ove godine bili su posebno uzbuđeni, jer su pored godišnjice braka proslavljali i glumičinu trudnoću. Presrećni su što će se uskoro ostvariti u ulozi roditelja - rekao je izvor blizak paru.

Grin iz prvog braka s Vanesom Mersil već ima desetogodišnjeg sina Kasijusa. Zvezda tinejdžerske serije "Beverly Hills" i Megan upoznali su se na snimanju sitkoma "Hope and Faith" 2004. godine. Par se venčao u mestu Kona na Havajima 24. juna 2010. godine.

Autor: Hellomagazin.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin