Druženje sa Vlade Divcem na Frikom Olimpijadi na otvorenom

Druženje sa Vlade Divcem na Frikom Olimpijadi na otvorenom

Autor: | 22/07/2012

0

Lider u proizvodnji sladoleda na domaćem tržištu, kompanija Frikom organizovala je danas Frikom Olimpijadu na otvorenom i druženje sa našim poznatim sportistom i predsednikom Olimpijskog komiteta Srbije Vlade Divcem.
Frikom Olimpijada organizovana je ispred Ušće Shopping centra. Na Frikom terenu se igrao turnir u košarci, odbojci, rukometu, badmintonu i atletici.
Vlade Divac je pozdravio takmičare i poželeo im uspeh. Svi koji su želeli, slikali su se sa našom sportskom legendom, a Vlade Divac je deci podelio i albume, uživao u Srećko sladoledu, družio se sa posetiocima koji su mogli da se oprobaju i u igranju online igrice Frikom Olimpijada.

Za sve one koji skupljaju sličice naših olimpijaca, bio je pripremljen poseban kutak za njihovo razmenjivanje, kao i album „100 godina učešća na Olimpijskim igrama”. Najmlađi posetioci družili su se sa Srećkom – prvom maskotom Olimpijskog tima Srbije!
Ovaj Frikomov turnir osmišljen je kao zagrevanje pred Olimpijske igre u Londonu i do kraja leta održavaće se u većim gradovima širom Srbije. Na turniru, Frikom je promovisao novi sladoled Srećko, zvanični sladoled Olimpijskog tima Srbije, online igricu “Frikom Olimpijada” kao i album „100 godina učešća na Olimpijskim igrama“.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti