Dejvid Bekam aktivno učestvuje u promociji Olimpijskih igara u Londonu (Video)

Dejvid Bekam aktivno učestvuje u promociji Olimpijskih igara u Londonu (Video)

Autor: | 25/07/2012

0

Bivši kapiten fudbalske reprezentacije Engleske Dejvid Bekam potvrdio je da će imati neku ulogu u ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara u Londonu. Ovaj 37-godišnji fudbaler Los Anđelesa nadao se da će igrati za reprezentaciju, ali nije uvršten u tim. Popularni fudbaler koji je nosio i olimpijsku baklju učestvovao je u kampanji još od 2005. godine, kada je London i dobio organizaciju Olimpijskih igara.

- Imaću neku ulogu na ceremoniji otvaranja. Ponosan sam što sam uključen, jer sam učestvovao od samog početka kandidature za Olimpijske igre, još pre sedam godina - rekao je Bekam koji je i juče učestvovao u jednoj neobičnoj akciji u jednom tržnom centru u Londonu.

Naime, Kristijan Luis i njegova majka Elin, otišli su u kupovinu ne sluteći da će postati deo podrške Olimpijskim igrama u Londonu. Nakon što su završili kupovinu, zamoljeni su da se fotografišu u cilju podrške nadmetanju koje počinje u petak, a onda je usledio šok za Luisa. Namestio se a potom čuo glas koji ga je pitao:

- Mogu i ja da se slikam?
Pošto se okrenuo i osetio ruku koja ga miluje, dečak se ugledavši Dejvida Bekama rasplakao.
- Bekam je njegov heroj. Bilo je neverovatno. I ja sam zaplakala - rekla je majka Elin.
Bekam je pojavom u radnji iznenadio dečaka, ali i još 60 posetilaca, koji su u vreme dok je bio u prodavnici došli da nešto kupe.
- Volim da dođem u London i uključim se u razne akcije -  izjavio je Bekam.

Izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin