Penelope Kruz dobila voštanu figuru u muzeju "Grevin"

Penelope Kruz dobila voštanu figuru u muzeju "Grevin"

Autor: | 26/07/2012

0

Slavna glumica i dobitnica Oskara Penelope Kruz dobila je svoju voštanu figuru u "Grevin" muzeju u Parizu. Najnoviji "stanar" pariskog muzeja voštanih figura postala je tridesetosmogodišnja španska i holivudska zvezda.


"Voštana" Penelope postavljena je uz figure svojih kolega Breda Pita, Nikolasa Kejdža i Džordža Klunija. Vajar Erik Saint Čafrej i njegove kolege iz ateljea figuru su izradili na temelju glumičinih fotografija i video snimaka, s obzirom na to da im glumica zbog obveza nije pozirala. Glumičina dvojnica od voska odevena je u večernju haljinu od plave čipke i a kosa joj je upletena u punđu.

Svoje prve uloge ova zanosna lepotica imala je u španskim filmovima, a najzapaženije su joj uloge u nekoliko filmova Pedra Almodovara. Penelope je dobila Oskara za najbolju sporednu glumicu za ulogu u filmu "Ljubav u Barseloni".

U julu 2010. udala se za glumca Havijera Bardema, i sa njim je dobila sina Lea, a španski mediji su početkom meseca preneli vest da je glumica ponovo u drugom stanju.

Autor: Hellomagazin.rs

Foto: JLP

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još