Obeležena godišnjica Luisove smrti

Obeležena godišnjica Luisove smrti

Autor: | 29/07/2012

0

Godišnjica tragične smrti legendarnog pevača Ljubiše Stojanovića navršava se 31. jula, a juče je na groblju Zbeg u Borči, gde je Luis sahranjen, obeležen pomen. Na licima porodice i prijatelja koji su se okupili oko pevačevog groba i dalje je vladala neverica. Čak i nakon godinu dana, svi očekuju da će se on odnekud pojaviti i svojim autentičnim glasom otpevati svoje najveće hitove.
I dok je sveštenik držao opelo, u prvim redovima je sa suzama u očima stajala njegova nevečana supruga Silvana, a tik uz nju su bili i njihovi sinovi Andrej i Sergije, dok je kćerkicu Elu Mitu držala u naručju. Sa velikom tugom pomenu je prisustvovala i Luisova bivša supruga Duda, koja je došla u pratnji njihovog sina Marka. Kako saznajemo, Luisova i Dudina kćerka Maja, koja se nedavno porodila, nije mogla da prisustvuje obeležavanju očeve godišnjice jer je ostala sa bebom kod kuće. Pevačev sin Miodrag, koga je Ljubiša dobio sa prvom suprugom Nevenkom, nije prisustvovao opelu jer trenutno živi i radi u inostranstvu.
Od kolega legendarnog pevača, godišnjem pomenu su prisustvovali Zorica Brunclik i njen suprug Kemiš, Jellena i Lana Toković, kao i muzičari koji su s njim svirali na nastupima. Mnogobrojne kolege s kojima je Luis sarađivao i privatno se družio nisu došle da obeleže njegovu godišnjicu, a da li je razlog tome sezona odmora i nastupa van granica Srbije, nije nam poznato.
Podsećanja radi, Ljubiša Stojanović je tragično nastradao 31. jula 2011. godine u lančanom sudaru koji se dogodio na putu između Feketića i Vrbasa. Luis je svojim „krajsler vojadžerom“ počeo da pretiče drugo vozilo, ali je uleteo u makazice i direktno se sudario s „fordom fjužn“ kojim je upravljao mađarski državljanin Andraš Legradi. Na licu mesta su poginuli legendarni pevač i mađarski državljanin, a s Luisom su u autu bili i njegovi muzičari, koji su tada zadobili lakše povrede.

Izvor i foto: Alo!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti