Loše reakcije na Madonin koncert u Beču

Loše reakcije na Madonin koncert u Beču

Autor: | 02/08/2012

0

Loš reakcije na svetsku turneju američke pevačice Madone pod nazivom "MDNA" nastavljene su i Beču, gde je pop zvezda takođe pevala na plej-bek i izazvala nezadovoljstvo fanova. Ona je najpre održala, kako procenjuju austrijski mediji, stravično loš koncert, a zatim posetila jedan bečki muzej. To je bilans Madoninog boravka od 90 sati i 48 minuta u Beču, pre nego što je otputovala za Varšavu, piše bečki dnevnik “Esterajh”. List prenosi da je svetska zvezda u utorak uveče otišla na romantičnu večeru sa svojim momkom Brahimom Zaibatom u restoran “Mraz i sinovi”, ali je svaku porudžbinu vratila.

Očigledno joj nije prijala kreativna kuhinja restorana koji ima čak 17 bodova u poznatom svetskom vodiču "Go Mijo" (Gault Millau).
Posle ovog lošeg iskustva u restoranu ona je otkazala planirani večernji obilazak grada i povukla se u hotel "Imperijal", gde je svoje nezadovoljstvo "izbacila" u fitnes-studiju. Iza sebe Madona nije ostavila puno toga. Izuzev potpisa u knjizi gostiju bečkog hotela i muzeja, ona nije dala nijedan autogram. Na koncertu, pred 25.000 fanova ona je na plej-bek pevala 69. minuta, čime je razočarala tamošnju publiku.

Izvor: Tanjug
Foto: JLP

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti