Marija Šerifović - specijalna gošća u ukrajinskom "Iks faktoru"

Marija Šerifović - specijalna gošća u ukrajinskom "Iks faktoru"

Autor: | 04/08/2012

0

Marija Šerifović je prošlog vikenda gostovala u ukrajinskom izdanju muzičkog takmičenja „Iks faktor“. Pevačica se toliko dopala producentima da su odlučili da je pozovu i u finale. Marija je bila specijalni gost repera i producenta poznatog pod imenom Serjoža, kome je pomogla da oceni najtalentovanije lokalne pevače do 25 godina starosti.
Srpska pevačica bila je deo žirija u završnoj fazi selekcije, u okviru koje su odabrana trojica finalista.
- Prijatno sam iznenađena talentom ukrajinskih pevača koji sam videla. Uverena sam da smo odabrali prave kandidate i nadam se da će moj favorit poneti titulu pobednika takmičenja - rekla je ona.
Iako je snimanje trajalo čitavog dana, Marija je ipak pronašla malo slobodnog vremena da uživa u čarima Kijeva. Domaćini su se potrudili da joj prirede toplu dobrodošlicu, pa je zvezdi na raspolaganju bio luksuzan hotel i posebno vozilo s vozačem. Takođe, Ukrajinci su specijalno za nju organizovali obilazak znamenitosti ovoga grada, zbog čega je odlučila da svoj boravak produži za jedan dan. Kako su producenti veoma zadovoljni Marijinim angažmanom, pozvali su je da bude njihova gošća i u samom finalu pevačkog šoua.
Ukrajinski "Iks faktor" je veoma popularan među publikom i radi se pod ekskluzivnom licencom originalnog britanskog takmičenja koje je osmislio Sajmon Kauel.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin