Sastojci za 4 osobe:
- kilogram filea morske ribe
- 400 g tofu-sira
- jedna crvena paprika
- jedna zelena paprika
- dve glavice crnog luka
- polovina limuna
Za marinadu:
- tri kašike ulja
- dve kašike rakije od jabuka
- četiri kašike belog vina
- kašika soja-sosa
- kašika gustog soka od jabuke
- sok i rendana kora od jednog limuna
- kašika sušenog ruzmarina
File odabrane ribe i tofu sir isecite na kockice jednake veličine. U većoj posudi izmešajte sastojke za marinadu. Iseckani file i tofu stavite u marinadu i ostavite da odstoji trideset minuta. Paprike isecite na kocke odgovarajuće veličine, luk isecite na kriške, a limun na tanke kolutove. Komadiće ribe i tofu sira izvadite iz marinade.
Na drvene štapiće nabadajte naizmenično ribu, povrće, tofu i limun. Ražnjiće pecite deset minuta na jakoj vatri roštilja. Tokom pečenja povremeno ih okrećite i premazujte marinadom.
Pročitajte još
Suzana Mančić za HELLO!: Ja ću biti nana, moliću lepo!
Suzana Mančić sumira 2025. godinu
21/12/2025
Saznajte višeSunce, palme i okean: Zimovanje Marije Šerifović može da počne
Marija Šerifović otputovala na Bali
21/12/2025
Saznajte višeRođena sestra Džordža Klunija izgubila bitku sa rakom: Bila je moj heroj!
Preminula sestra Džordža Klunija
21/12/2025
Saznajte višeNiko srećniji od roditelja: Bilja i Aca danas primaju čestitke, sin jedinac podelio najlepšu vest
Sin Biljane Jevtić i Ace Ilića diplomirao
21/12/2025
Saznajte više
Komentari (0)