Ivana Maksimović: Zaljubljena sam, ali nemam dečka

Ivana Maksimović: Zaljubljena sam, ali nemam dečka

Autor: | 07/08/2012

0

Do pre nekoliko dana bila je samo još jedna članica naše reprezentacije u streljaštvu, a sada svi znaju za Ivanu Maksimović, koja je Srbiji donela stotu olimpijsku medalju. Međutim, pitanje koje muči sve muškarce je da li lepa Ivana ima dečka. Odgovor osvajačice srebrne medalje iz Londona prilično je neodređen.
- Nemam dečka, ali sam veoma zaljubljena. Situacija je dosta komplikovana s obzirom na to da često putujem, ali nadam se da će posle Olimpijskih igara sve doći na svoje mesto. Ljubav mi je vrlo bitna, volim da, kad se vratim s takmičenja, imam nekog s kim ću sve podeliti i ko će me podsetiti na to da nije baš sve u sportu – izjavila je Maksimovićeva uoči polaska na Olimpijske igre.
Ono što je sigurno je da se broj udvarača ustostručio u poslednjih nekoliko dana, ali Ivanina majka Miribana je pokušala da potencijalne kandidate malo obeshrabri.
- Mislim da je i tu sve pod kontrolom. Sada je sazrela, nije više dete i sigurna sam da i u emotivnom smislu vrlo dobro zna šta hoće - objasnila je Miribana Maksimović.

Izvor: Kurir, Telegraf

Foto: Mladen Sekulić, Lepota & zdravlje

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin