Svetlana Ražnatović: Ambasador Guče

Svetlana Ražnatović: Ambasador Guče

Autor: | 14/08/2012

0

Svetlana Ražnatović ponovo je dokazala da sa razlogom nosi epitet najveće balkanske muzičke zvezde. Posle spektakularnog koncerta na završnoj večeri 52. sabora trubača u Guči, pred više od 40.000 ljudi, Ceca sabira svoje utiske i kaže da je godinama priželjkivala da se pojavi na ovoj prestižnoj manifestaciji i da joj je drago što se njena želja konačno ostvarila.
- Bio je to dirljiv koncert, prepun emocija! To je nešto što ne može da se opiše rečima! Bilo je mnogo naših ljudi, ali i dosta stranaca, što mi je posebno drago! Svi uglas su pevali čuveni "Beograd" i mnoge moje pesme. Sada mi je žao što ranije nisam nastupila u Guči, jer je ovo zaista jedna posebna energija, ali moja želja da se pojavim sa trubačima na sceni u ovom gradu konačno se ispunila! Publika je bila divna, vesela, sve je prošlo bez ijednog incidenta - kaže Ceca, koja je otkrila da joj je žao što zbog brojnih obaveza u Beogradu nije stigla da ostane duže i isproba poznate srpske specijalitete ispod šatre.
- Čula sam da tamošnji domaćini spremaju vrsne specijalitete i moram da vam priznam da mi je žao što sinoć nisam imala vremena da probam čuveni svadbarski kupus, o kome se nadaleko priča! Nadam se da će biti prilike i da ćemo se već sledeće godine ponovo družiti na istom mestu - rekla je Ceca.
Ražnatovićeva je otkrila da su joj čelni ljudi Guče posle koncerta ponudili da postane ambasador tog grada i čitave manifestacije.
- Dobila sam ponudu da postanem ambasador Guče i podržim turistički i kulturni razvoj ovog grada i Sabora trubača i sa zadovoljstvom sam to prihvatila - rekla je Ceca za Press, koja je otputovala na Kipar, gde će se sedam dana odmarati u svojoj vili sa decom Veljkom i Anastasijom.

Izvor: Press

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin