Tejlor Svift na dodeli "2012 MTV Video Music Awards"

Tejlor Svift na dodeli "2012 MTV Video Music Awards"

Autor: | 21/08/2012

0

 

Impresivna lista izvođača koji će ove godine nastupiti na „2012 MTV Video Music Awards“ je postala bogatija za još jednu megazvezdu! Kantautorka i višestruka dobitnica Grammy nagradeTaylor Svift po treći put u svojoj karijeri će se nastupiti na VMA pozornici i premijerno izvesti novu pesmu sa predstojećeg, četvrtog, studijskog albuma „Red“, za koji dobitnica "Best Female Video" nagrade obećava da će velikom brzinom osvojiti vrhove svetskih top lista.
MTV je takođe objavio i prvu rundu prezentera koji će se pojaviti na ovogodišnjoj dodeli i dodeliti prestižnu statuu Moonman-a. Koga će Miley Cyrus, Wiz Khalifa, Mac Milleri "Fierce Five", američke gimnastičarke koje su osvojile zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Londonu, obradovati pratićete u prenosu uživo sa “2012 MTV Video Music Awards” dodele u noći između četvrtka i petka, 6. na 7. seprembar, u 01:30!

Tejlor se pridružila fantastičnoj postavi koju čine Green Day, Alicia Keys, One Direction i P!nk, a ceo show će voditi glumac i komičar Kevin Hart.

Ove godine Drake i Rihanna vode sa po pet nominacija, a prati ih Katy Perry sa četiri nominacije. Za tri nagrade se takmiče Beyoncé, Coldplay, Frank Ocean, M.I.A. i Throne. U dve kategorije su nominovani Gotye, Lana Del Rey, Fun., Avicii i Skrillex.
Gledaoci mogu da glasaju za sve VMA kategorije, uključujući i “Video of the Year,” “Best New Artist” i druge na stranici vma.mtv.com. Glasanje za sve VMA kategorije završiće se 24. avgusta, dok će glasanje u kategoriji “Best New Artist” trajati i tokom showa uživo.
Od prve dodele MTV “Video Music Awards” 1984. godine, VMA je ubrzo dobio reputaciju showa koji dovodi najpopularnije bendove i izvođače da bi stvorili najglasniju, najuticajniju, najkontroverzniju godišnju muzičku svečanost uživo na svetu. Nijedna druga svečanost dodela nagrada ne donosi nezaboravnije ni veće muzičke trenutke u istoriji pop kulture od MTV-jeve dodele “Video Music Awards.” Od Madonne, Michaela Jacksona, Guns N’ Roses, Eminema i Nirvane do Britney Spears, Taylor Swift, Kanyea Westa, Beyoncé i Florence and the Machine, pojavljivanje na VMA pozornici može zauvek da promeni tok karijere, u samo jednoj noći.
Dodela “2012 MTV Video Music Awards” prenosiće se preko MTV-jeve globalne mreže od preko 60 kanala koji dosežu više od 600 miliona domaćinstava širom sveta, kao i putem više od 200 MTV-jevih digitalnih medija.

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti