Miloš Krasić: Novi izazov

Miloš Krasić: Novi izazov

Autor: | 24/08/2012

0

Uspešni fudbaler Miloš Krasić potpisao je četvorogodišnji ugovor za turski klub "Fenerbahče" i spreman je za novo profesionalno i životno poglavlje. Poznati sportista i njegova supruga Mirjana jedva čekaju da sa kćerkom Milom, koja će u septembru napuniti dve godine, otpočnu zajednički život u novoj sredini.
- Veoma smo uzbuđeni i srećni zbog preseljenja u Tursku - na početku razgovora za magazin "Hello!" kaže Mirjana.
- Moj suprug je već otputovao, a Mila i ja pridružićemo mu se za nekoliko dana. Miloš je prošle nedelje potpisao ugovor i već je imao prve treninge, a prvi utisci su mu fascinantni. U klubu su ga svi lepo dočekali, u čast njegovog dolaska na stadionu je organizovana svečanost, na kojoj ga je rukovodstvo predstavilo kolegama kao novog igrača. Nažalost, nisam mogla da prisustvujem tom događaju, ali tom divnom činu prisustvovao je moj brat.
Pre odlaska u Tursku, jedan od naših najboljih fudbalera živeo je dve godine sa porodicom u Torinu gde je igrao za italijanski „Juventus“. Iako je na startu davao odlične rezultate, posle promene trenera imao je nešto lošiji period, zbog čega je i odlučio da napusti tu zemlju.
Pre nego što su odlučili da se presele, srećna porodica je veći deo leta provela na Crnogorskom primorju, gde je najviše uživala njihova kćerka Mila.
- Početkom leta sve troje smo bili na Svetom Stefanu gde smo se divno proveli, a Mili je boravak na moru veoma prijao. Posle toga ona i ja otišle smo u Bečiće sa mojom drugaricom gde nam je takođe bilo divno - kaže Mirjana koja će u septembru svojoj mezimici organizovati proslavu drugog rođendana u Istanbulu.
- Napravićemo joj malu žurku za prijatelje koji će u tom trenutku moći da budu sa nama. Još nemamo konkretne planove za njen rođendan, jer nam je preseljenje trenutno prioritet. Inače, iako tek puni dve godine, naša kćerka je veoma napredno dete i svi misle da je mnogo starija - otkriva ponosna majka koja tvrdi da se navikla na česte selidbe i promene mesta življenja.
Tekst: Ivana Nikolić
Foto: Privatna arhiva

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti