Severina Vučković odmara u Petrečanima

Severina Vučković odmara u Petrečanima

Autor: | 28/08/2012

0

Severina je nakon uspešne mini letnje turneje u okviru koje je održala šest koncerata, započela desetodnevni odmor sa svojom porodicom u Petrečanima pored Zadra. U tom malom raju na zemlji Severina se odmarala od nastupa, ali je za hotel u kojem boravi  snimila reklamne fotografije. Urednici njenog kluba obožavalaca bili su na snimanju, pa su je pred početak snimanja fotografisali na terasi hotelske sobe – bez trunke šminke. Fotografije sa snimanja, bez fotošopa danas su objavljene na Severininoj Fejsbuk stranici, a uskoro možete očekivati i profesionalne fotografije sa editorijala koji je potom snimljen.

Takođe, uskoro će biti objavljen i dugoočekivani video spot za najveći regionalni hit ovog leta, “Italiana”, koji je na kanalu YouTube do sada preslušan 16 miliona puta i tako postao najslušanija hrvatska pesma, skinuvši s prvog mesta “Bižuteriju” Jelene Rozge, koja je objavljena pre dve godine.
Severina privodi kraju novi album radnog naziva “Dobrodošao u klub” koji bi trebalo da izađe krajem godine i za koji sama kaže da će biti jedan od njenih najboljih izdanja.

Foto: SeveFanClub.com

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti