Predstavljen žiri "Prvog kuvara Srbije"

Predstavljen žiri "Prvog kuvara Srbije"

Autor: | 30/08/2012

0

S obzirom na to da je kasting za “Prvog kuvara Srbije” spektakularan, takav je morao biti i žiri. Pred 20 VIP takmičara, 3. Septembra, staće tročlana ekipa u sastavu: Nenad Čanak (gastronom i političar), Velibor Dejanović Veca (kuvar i autor emisije „Kuvati srcem“) i Petar Gajić (kuvar i podpredsednik kulinarske asocijacije).
Oni neće povlađivati zvezdama jer u ovom šou programu zvezde su samo oni. Njihove odluke moraju da se poštuju, a njihova reč je poslednja. Oni ocenjuju ko ume da kuva, a ko mora da napusti šou program. Gledaoci neće moći da pomognu svojim ljubimcima, jer ovde to pravilo ne važi. Oni nisu strašni žiri, ali će VIP-ovcima ulivati strah. Poznati će trepereti pred njihovim odlukama.
Nenad Čanak je lider Lige socijaldemokrata Vojvodine, ali i veliki gastronom. Njegova jela su probali mnogi, iako nije vlasnik restorana. Kulinartvo mu je više od hobija, to je strast. A za sebe ume da kaže da nije korpulentan od hormonskog poremećeja, već od hrane. Probao je mnoge kuhinje i mnogi su probali njegovu. Veoma je kompetentan da kaže da li je neko jelo ukusno ili ne.
Velibor Veca Dejanović, gledaocima veoma poznat iz kulinarskog šou programa „Kuvati srcem“ koji je vodio više sezona i svakodnevno spremao i degustirao jela sa poznatima i nepoznatima. Važi za najsimpatičnijeg među kuvarima, a pobornik je zdrave kuhinje. U ovaj šou ulazi i kao voditelj, iako je uloga voditelja minijaturna. Važnije je da će i on presuđivati poznatima.
Petar Gajić je jedan od najboljih kuvara Srbije. Podredsednik je kulinarske asocijacije i osnivač kulinarske federacije Srbije. Radio je u najboljim beogradskim restornima. Budući da je stekao takve titule, od njega se očekuje i da bude najopasniji među njima trojicom, ako je to uopšte moguće. U svakom slučaju zvezdama neće biti lako.
Podsećanja radi, do sada je otkriveno da će se u ovom nesvakidašnjem šou programu takmičiti Suzana Mančić, Romana Panić, Big Lale, Dragica Radosavljević Cakana, Marko Kon, Daniel Đokić i Bojana Stojković.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin