Novak Đoković: Želja za pobedom uvek je ista

Novak Đoković: Želja za pobedom uvek je ista

Autor: | 08/09/2012

0

Novak Đoković je posle dobijenog četvrtfinala bio zadovoljan i svestan narednog protivnika. Žao mu je što je Janko Tipsarević izgubio, ali dobro zna kakav mora da bude protiv Španca Davida Ferera. Istakao je da ga očekuje velika bitka i da će morati da pruži maksimum za plasman u treće uzastopno finale US Opena.
- Ljudi ne pričaju mnogo o Fereru, ali on je zaista sjajan igrač, veliki takmičar. Siguran sam da nas u polufinalu čeka ozbiljna bitka. Igraću svoju igru i sigurno je da imam šansu - rekao je Novak, koji je dobio osam od 13 mečeva protiv Španca.
Ferer je u prvom polufinalu, posle četiri i po sata neizvesnog tenisa, pobedio Janka Tipsarevića (3:2) i sprečio srpsko polufinale. Nije čudno što je novinare u Njujorku zanimalo da li Novak protiv Ferera imati motiv više, jer će želeti da "osveti" Tipsarevića.
- Pokušao sam da utešim Janka. Znam da je reč utehe uvek dobrodošla, ali nismo mnogo pričali. Pustio sam ga da bude malo sam, a ja sam se spremao za svoj meč. Žao mi je, mislim da je zaslužio pobedu. Na kraju je malo i fizički pao, ali tako je to protiv Ferera koji je jedan od najspremnijih igrača na svetu. Sigurno je da će meni Jankov poraz da bude motiv više, ali ovo je ipak polufinale gren slema i bez obzira ko je sa druge strane mreže želja za pobedom je velika - poručio je Đoković.

Izvor: Tanjug

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin