Aleksandra Ždero: Nezaboravni utisci iz Amerike

Aleksandra Ždero: Nezaboravni utisci iz Amerike

Autor: | 28/09/2012

0

Aleksandra Ždero, lepa Novosađanka na studijama u Beču, nakon prošlogodišnje pobede na takmičenju “Austrijski top-model”, ozbiljno je zakoračila u svet mode. Nedavno se vratila sa njujorške nedelje mode, gde je oduševila dizajnere poput Ralfa Lorena. Nakon što je pre nešto više od godinu dana proglašena za najperspektivniju manekenku u Austriji, 21-godišnjoj lepotici iz Novog Sada otvorila su se mnoga vrata modne industrije, a ova preduzimljiva devojka je umela da iskoristi svoju šansu.
- Pošto sam završila sa ispitima uputila sam se u Njujork, gde sam provela prethodna tri meseca. Radila sam nedavnu Nedelju mode i bila angažovana na velikom broju revija poznatih brendova “Alternative apparel”, “True religion”, “Edwing d’Angelo”, “Boundary & Co”, te “Ralph Lauren”, kao i reviju Jane Benhuri, koja je jako poznata dizajnerka koja oblači holivudske zvezde za crveni tepih - kaže Aleksandra.

Za vreme boravka u Americi, Aleksandra je postala i zaštitno lice kompanije “American pearl”, jedne od najvećih juvelirnica koje se bave izradom nakita od bisera.
- Ono što je meni lično obeležilo Nedelju mode je poznanstvo sa našom dizajnerskom Katarinom Cvitković, rođenom u Splitu, koja je pobedila ove godine na takmičenju za najbolju mladu dizajenrku na “Europe Future Fashion” i osvojila izlaganje na Njujorškom fešn viku - ističe Aleksandra.
Lepa novosađanka je postala popularna i u Nemačkoj, gde sarađuje sa lokalnim ogrankom modne kuće “H&M”, kao i za “Tom Taylor”.
- U Štutgartu sam se čak našla u žiriju za jedan od izbora za mis okruga, a u novembru ponovo idem u Cirih na poziv čuvenih “Tony & Guy”, čiji magazin takođe uređuje naša žena, Meri Topčić - objašnjava manekenka.
Čim se vrati u Beč očekuju je kako obaveze na Fakultetu političkih nauka, tako i novi modni angažmani, kao i brojne nedelje mode u Austriji.

Izvor: 24sata.rs

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti