Antonina Petković osvaja Pariz

Antonina Petković osvaja Pariz

Autor: | 28/09/2012

0

Mlada nada agencije Models Inc. krupnim koracima osvaja parišku modnu scenu. Antonina Petković, šesnaestogodišnja Čačanka, otputovala je u Pariz gde je čekaju angažmani na Nedelji mode koja je u toku. Antonina je u Parizu oduševila fotografe i dizajnere, koji hvale njenu lepotu i energiju, a čak je nazivaju naslednicom Danijele Dimitrovske. Danijela je, inače, pored top modela Marije Vujović i dugogodišnjeg agenta svetskih top modela Mirjane Udovičić, vlasnica modne agencije Models Inc. koja zastupa Antoninu.

Danijela Dimitrovska se trenutno nalazi u Americi, gde je otputovala zbog poslovnih obaveza, odmah nakon uspešno završenih finala Elite Model Look izbora za Srbiju i za Crnu Goru, a koje je organizovala Models Inc. agencija.
- Presrećna sam i ponosna na Antoninine uspehe. Volela bih da, uz našu podršku i profesionalne savete, izgradi karijeru o kakvoj sanja, jer u njoj vidim sebe u tim godinama. Znam koliko je meni tada značila podrška Mirjane Udovičić, tako da se i ja lično i čitav tim maksimalno angažujemo oko naših novih lica i modela.
Danijela Dimitrovska će u subotu doputovati u Beograd, kako bi prisustvovala velikom Elite Model Look kastingu, koji će se održati u nedelju, 30.09.2012.u 12 časova na beogradskom splavu Play. Više detalja o kastingu možete naći na sajtu www.modelsinc.rs

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti