Novak Đoković oduševljen dočekom fanova u Aziji

Novak Đoković oduševljen dočekom fanova u Aziji

Autor: | 30/09/2012

0

Novak Đoković započeo je turneju po Aziji egzibicionim mečom protiv Španca Nikolasa Almagra u Kineskom Tajpehu. Svestan svoje popularnosti u Aziji Nole je ipak bio iznenađen grupom fanova koja ga je dočekala na aerodromu u 7 sati ujutru.
Ovo je našem asu prvi boravak na ovom ostrvu. Meč će mu poslužiti da proveri u kakvoj je formi pred Otvoreno prvenstvo Kine, koje u Pekingu počinje u ponedeljak. Novak je izuzetno raspoložen i spreman za iskušenja koja ga očekuju u Kini. On je bio svestan da uživa popularnost i u veoma udaljenim krajevima planete, ali nije očekivao da ga u sedam časova ujutru na aerodromu u Tajpei Sitiju dočeka grupa od pedesetak raspoloženih fanova.
- Moji prijatelji i fanovi priredili su mi toplu dobrodošlicu na aerodromu! Iznenadio sam se kada sam ih u tolikom broju video u sedam ujutru! Hvala vam svima! Sutra sam ponovo u kancelariji sa Nikolasom - poručio je Nole.
Nakon ovog meča Novak odlazi u Peking, gde se od ponedeljka igra Kina open. Taj turnir osvajao je 2009. i 2010, a prošle godine nije mogao da brani titulu zbog povrede.

Izvor: RTS

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti