Bijonse odustala od snimanja filma sa Klintom Istvudom

Bijonse odustala od snimanja filma sa Klintom Istvudom

Autor: | 11/10/2012

0

Pop diva Bijonse Nouls ipak neće naslediti Barbru Strejsend i Džudi Garland. Pevačica i glumica povukla se iz rimejka filma "A Star Is Born" koji režira Klint Istvud. U zvaničnoj izjavi tridesetjednogodišnja Bijonse otkrila je da zbog pretrpanog radnog rasporeda nikako nije mogla da se prilagodi vremenu snimanja koje je prvotno bilo odloženo zbog pevačicine trudnoće.
- Radovala sam se prilici da  radim sa Klintom Istvudom. Mesecima smo pokušavali da uskladimo rasporede, ali nismo uspeli. Nadam se da ćemo u budućnosti dobiti drugu priliku da radimo zajedno - rekla je pevačica za E! News.
Već su počele spekulacije o tome ko će zameniti Bijonse u glavnoj ulozi, a kao najverovatnija zamena navodi se Gremijem nagrađena džez pevačica Esperansa Spalding.
Istvudov film biće treći rimejk klasika "A Star Is Born" o uspešnoj pevačici koja se bori da ostane u vezi s glumcem alkoholičarem. U originalu iz 1937. igrala je Dženet Gejnor, Garlandova je glumila u verziji iz 1954, a Strejsendova u onoj iz 1976. godine.
Velike šanse da zaigraju glavnu mušku ulogu imaju Bredli Kuper, Leonardo Dikaprio, Tom Kruz, Kristijan Bejli i Džoni Dep.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin