Leontina Vukomanović doterala liniju do savršenstva

Leontina Vukomanović doterala liniju do savršenstva

Autor: | 29/10/2012

0


Leontina Vukomanović izgleda kao nekad. Pevačica je smršala petnaest kilograma. Za njen novi izgled najzaslužnija je kavitacija, tvrdi jedna od pevačicinih prijateljica.
- Imala je veoma strogu dijetu, na kojoj je pet dana, na primer, jela isključivo voće, onda narednih pet samo povrće, a imala je po jedan dan u međuvremenu kada su joj bili dozvoljeni i slatkiši – otkriva naš izvor i dodaje da joj je najviše pomogla kavitacija, koja uglavnom služi da se oslobodi kilograma i celulita u kritičnim zonama, oko bedara, na stomaku i butinama. Leontina je praktikovala ultrazvučne tretmane jednom u sedam do deset dana, kako se i preporučuje.
Vukomanovićeva je višak kilograma prikrivala dugačkim haljinama, džemperima i kaputima, a sada napokon ne mora više da se kamuflira. S ponosom može da se oblači atraktivno, baš kao i pre desetak, petnaest godina, otkad je pamtimo kao zgodnu ženu.
Iako je čitav dan provela u studiju, gde je sa svojim horom “Čarolija” snimala pesmu, uspeli smo da je kontaktiramo, ali nije bila voljna da nam potvrdi da je redovno odlazila na tretmane kavitacije.
- Svako je kovač svoje sreće i to je ključ za moj izgled, a pre svega je potrebna ljubav prema svemu što se radi -
kratko nam je odgovorila pevačica.

Izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin