"HELLO! PERSON OF THE YEAR" NA BELOM DVORU 29. NOVEMBRA

"HELLO! PERSON OF THE YEAR" NA BELOM DVORU 29. NOVEMBRA

Autor: | 11/11/2012

0

Posle prošlogodišnje dodele "Hello! Serbia Person of the Year nagrada", kojoj je, osim laureata, prisustvovao veliki broj zvanica iz javnog života Srbije i celog regiona, srpsko izdanje najtiražnijeg selebriti magazina na svetu nastavlja sa odavanjem priznanja najuspešnijima iz oblasti sporta, muzike, pozorišta, filma, mode i televizije u protekloj godine. Svoj predlog za "Hello! Srbija ličnost 2012. godine" pošaljite na sajt www.hellomagazin.rs.
Ove godine dodela "Hello!" nagrada održaće se 29. novembra u kraljevskom ambijentu "Belog dvora", gde je i prošle godine održana dodela "Hello!" priznanja. Statuete, koje je dizajnirao Karim Rašid, dobiće one ličnosti koje čitaoci magazina "Hello!" predlože u anketi koja počinje danas i trajaće do 25. novembra.
Kao i protekle godine, televizija "Pink" emitovaće odloženi snimak dodele nagrada, a detalji cele manifestacije moći će uživo da se prate na portalu www.hellomagazin.rs.
"Hello!" koji izlazi 3. decembra doneće opsežni izveštaj o nagrađenima, zvanicama, atmosferi na "Belom dvoru" i ostalim detaljima sa ove prestižne selebriti manifestacije u zemlji.

Podsetimo se kako je to izgledalo prošle godine:

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin