Selin Dion: Želim koncert u Srbiji

Selin Dion: Želim koncert u Srbiji

Autor: | 13/11/2012

0

Slavna pevačica Selin Dion priznala je da jedva čeka da peva u Beogradu i otkrila da Srbiji duguje pobedu na Evroviziji 1988. godine.
- Upoznala sam mnogo divnih ljudi iz Srbije, neki su bili i članovi mog muzičkog tima. Znam da je vaša zemlja imala problema u prošlosti, ali svi se s vremena na vreme nađemo u nekoj nevolji, zar ne? Takođe, znam da je bila deo Jugoslavije, kojoj na izvestan način dugujem pobedu na Pesmi Evrovizije 1988. godine. Naime, Birtanija i Švajcarska, za koju sam nastupila, pred kraj takmičenja imale su gotovo isti broj poena, a jugoslovenski žiri, koji je poslednji glasao, odlučio je pobednika. To nikad neću zaboraviti - rekla je Selin za “Svet”, i dodala da bi u budućnosti volela da nastupi u Beogradu.
- Naravno, volela bih da konačno zapevam u Beogradu. Čula sam da kod vas gostuju najveće svetske zvezde. Međutim, zasad nemam još konkretan plan turneje, to ćemo znati tek nakon objave albuma na engleskom. Završila sam sa nastupima u Las Vegasu za ovu sezonu, pevaću tamo i za Novu godinu, a već za nekoliko meseci šou u gradu kocke se nastavlja. Moje turneje su velike i traju najmanje godinu dana, što znači da treba na vreme da me pozovete. Nadam se da se u Beogradu vidimo prvom prilikom – zaključila je popularna pevačica koja se proslavila mega hitom “My Heart Will Go On” iz filma “Titanik”.

Izvor: Svet

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin